Heropening OBA Spaarndammerbuurt

 

OBA Spaarndammerbuurt en OBA Olympisch Kwartier zijn na een verbouwing weer open voor publiek. Op zaterdag 4 september vieren we daarom dubbel feest: de officiële heropeningen van OBA Spaarndammerbuurt en OBA Olympisch Kwartier. Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

11.00 – 13.00 uur: heropening OBA Spaarndammerbuurt door stadsdeelvoorzitter Fenna Ulichki (West)

Met de verbouwingen maken we letterlijk ruimte voor de buurt: door op elke OBA-locatie samen te werken met partners, onze vestiging te delen en de ruimte slimmer in te richten. In OBA Spaarndammerbuurt is er nu voldoende ruimte voor alle OBA-activiteiten en voor onze samenwerkingspartner pakketdienst Parcls.

Kleine buurtvestigingen
OBA Spaarndammerbuurt en OBA Olympisch Kwartier stonden vorig jaar op een lijst van 8 kleinere OBA-vestigingen, waarvan er 4 met sluiting werden bedreigd vanwege de gemeentelijke bezuiningen van 1,5 miljoen euro. Dankzij de steun van betrokken Amsterdammers is deze bezuiniging voorlopig tot 2025 uitgesteld.
Op zaterdag 4 september gaat directeur Martin Berendse op beide vestigingen in gesprek met de stadsdeelvoorzitter over het belang van de OBA in de buurt.