Team

Werken bij MINT?

Stage 3de of 4de jaars HBO / WO

Meer Weten

 

Voor het eerste semester van het collegejaar 2024/2025 (sept/okt tot jan/feb) zijn wij op zoek naar getalenteerde en enthousiaste stagiairs (3de of 4de jaars HBO/WO student). Heb jij veel talent, ben jij analytisch en ontwerpend sterk? Solliciteer dan nu voor een stage bij MINT architecten. Als stagiair ben je bij MINT architecten een volwaardig lid van een projectteam, zodat je de verschillende aspecten van het architectenvak kunt ervaren.

MINT architecten is een studio in Amsterdam. Wij werken op de snede van sociaal-maatschappelijk, cultureel relevante en innovatieve projecten. Waaronder bibliotheken voor de Openbare Bibliotheek Amsterdam, binnenstedelijke transformaties, diverse stedenbouwkundige opgave en Tenders. Veelal projecten waar creativiteit en innovatie de basis vormen voor de haalbaarheid van de projecten.

JIJ:
• Je studeert Bouwkunde aan een Hogeschool of Universiteit en begint in september aan je derde/vierde jaar;
• Je bent beschikbaar voor minimaal 6 maanden;
• Je bent geintreseerd in nieuwbouw, transformatie en middelgrote projecten
• Je hebt affiniteit met ontwerpen;
• Je leert graag en kunt goed samenwerken.
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Je hebt ervaring met BIM/ArciCAD.

SOLLICITEREN?
Wij bieden jou een uitdagende werkplek in een stimulerende omgeving met een passend stagevergoeding. Iets voor jou? Stuur ons dan uiterlijk 30-06-2024 je motivatie, CV en portfolio. Je kunt deze richten aan MINT architecten, tav: David Tol via werken@mintarchitecten.nl. Heb je nog vragen over ons bureau, onze manier van werken of onze ontwerpen? Dan kun je ook altijd bellen met David op 020 244 00 70

Aan wervings- en uitzendbureaus het vriendelijke verzoek om de vacatures niet als een acquisitiekans te interpreteren.

 

Iets voor jou? Stuur ons dan je motivatie, CV en portfolio (max. 10 MB).
MINT Architecten, tav: David Tol, werken@mintarchitecten.nl