Volksuniversiteit Amsterdam

Functie:

Onderwijs

Locatie:

Amsterdam

Programma:

Onderwijsruimte met 8 lokalen

Oppervlakte:

800m²

Oplevering:

2016

Fotografie:

Stijn Poelstra

De voormalige vestiging van Openbare Bibliotheek Amsterdam aan het Bos en Lommerplein in Amsterdam is verbouwd tot nieuwe onderwijslocatie van de Volksuniversiteit Amsterdam. MINT Architecten maakte het ontwerp voor de nieuwe indeling waarbij de vrije ruimte is verbouwd tot onderwijsruimte met leslokalen. 

veel glas voor een open structuur

Er is maximaal ingezet op een prettige beleving van de lesomgeving door de toepassing van veel glas. Hoge kozijnen meanderen om de deuren en zorgen voor een optimale daglichtbeleving en lange doorzichten.

prettige onderwijsruimtes

Gerelateerde projecten

Brandweer Groningen Airport Eelde

Eelde

Aardbevingsbestendige transformatie Woonhuis

Leermens

Transformatie Detakerk tot woningen

Enschede

Haverstraatpassage 88-90

Enschede