Kantoren Bakker groep

Locatie:

Coevorden

Opdrachtgever:

Bakker Oilfield Supply Coevorden b.v.

Oppervlakte:

5.700m² werkplaats 1400m² kantoor

Oplevering:

2014

Uitvoering:

Oude Lenferink bouw

Fotografie:

Mark Secuur

In Coevorden heeft de Bakker Groep haar nieuwe bedrijfspand in gebruik genomen. 3 verdiepingen kantoren en vergaderruimtes zijn middels een patio gekoppeld aan een grote werkplaats. Naast de kantoren en werkplaats maken ook diverse opslaghallen en een wasstraat onderdeel uit van het door MINT Architecten ontworpen complex.

Patio als hart van het gebouw

De patio vormt het hart van de kantoren. De trap en vides naast de patio verbinden de verschillende kantoorlagen. Doorzichten en veelvuldig gebruik van glas zorgen voor een overzichtelijke en dynamische werkomgeving waarbij de kantoren en werkplaats letterlijk en figuurlijk met elkaar in verbinding staan.

verbinding tussen de kantoren

De grote sheddaken op de werkplaats dragen bij aan een prettige werkomgeving met volop daglicht.

Een werkomgeving met vollop daglicht

De duurzame ambities zijn vertaald in een Breeam certificaat voor het gehele complex.

Duurzaam materiaalgebruik

Gerelateerde projecten

Transformatie Technische School

Groningen

Tijdelijke transformatie OBA Osdorp

Amsterdam Osdorp

Boerderij Blaauw

Weiwerd

Bibliotheek duivendrecht

Duivendrecht