Green officestrips

Functie:

Kantoren, Educatie

Programma:

Nieuwbouw

Oppervlakte:

7000m²

In deze structuurvisie onderzocht MINT Architect de potentie van een duurzame grootschalige kantoor en leer-omgeving op een nieuw te ontwikkelen locatie. Grote groene binnentuinen zorgen voor volop licht en zicht en verbinden de verschillende kantoorvleugels met elkaar.

Groene binnentuinen

Het dak is als vijfde gevel ontworpen en kan worden ingezet als verblijfsplek en als moestuin. In de gevel zorgen de verticale lamellen voor een wisselend transparant beeld. De plint van het gebouw is uitgevoerd in planken van gerecycled plastic.

Het dak als vijfde gevel

Gerelateerde projecten

Multifunctionele Kazerne

Onderzoek

Transformatie OBA de Bijlmer

Bijlmerplein Amsterdam

Bulthuis Groningen

Groningen

Kantoren Bakker groep

Coevorden