Dorpshuis Oosterhesselen

Functie:

Dorpshuis

Locatie:

Oosterhesselen

Opdrachtgever:

Gemeente Coevorden

Oppervlakte:

500m²

Oplevering:

2014

Fotografie:

Martijn Woldring

De voormalige gemeentewerf van Oosterhesselen heeft een nieuwe functie gekregen. Het pand is getransformeerd tot volwaardige multifunctionele accommodatie. Diverse verenigingen zullen het pand gaan gebruiken. Het programma omvat naast de eigen ruimtes van de verenigingen een grote zaal, diverse multifunctionele ruimtes en een dorpshuisbar. 

De nieuwe aanbouw geeft het nieuwe dorpshuis een eigen gezicht richting het dorp. In volume en materiaal sluit de uitbreiding aan op de bestaande werf. De toepassing van veel glas en de moderne detaillering zorgen voor een eigentijds karakter. Binnen ontstaan frisse en helder vormgegeven ruimtes.

Gerelateerde projecten

Bulthuis Groningen

Groningen

Transformatie Detakerk tot woningen

Enschede

Brandweer Groningen Airport Eelde

Eelde

Transformatie OBA Molenwijk

Amsterdam Molenwijk