Bulthuis Groningen

Locatie:

Groningen

Opdrachtgever:

Bulthuis BV

Programma:

Werkplaats en kantoren

Oppervlakte:

9000m²

Oplevering:

2015

Fotografie:

Ronald Zijlstra

Het Groningse bedrijf Bulthuis b.v. heeft een nieuw onderkomen. Het oude pand van Wolters Noordhoff aan de Gotenburgweg heeft een facelift gekregen en een compleet nieuw interieur. Zowel de kantoren als de magazijnen zijn voorzien van een nieuwe gevelbekleding. Voor de kantoren is gekozen voor een combinatie van stalen beplating en gefigureerd glas. De horizontale belijning wordt benadrukt door het schaduwspel van de beplating. 

Binnen de bestaande structuur is een heldere en overzichtelijke plattegrond gerealiseerd. Lange zichtlijnen en veel daglicht zorgen voor een prettige werkomgeving.

Gerelateerde projecten

Bibliotheek Bos en Lommer

Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam

Amsterdam

Transformatie Detakerk tot woningen

Enschede

Duurzame transformatie Arke pand

Enschede